Yleinen / 04.06.2016 18:20
kuva Overwatch, Paragon ja nyt Battleborn. Värikkäille tiimipohjaisille nettiräiskinnöille on tällä hetkellä tunkua. Paremmin mainiosta Borderlands-pelisarjasta tunnettu Gearbox Software julkaisi oman sankariräiskintänsä juuri ennen odotetun Overwatchin julkaisun. Battleborn sekoittaa perusmoninpeliräiskintöihin MOBA-peleistä tutun pelimuodon sekä Borderlandseista tuttua co-op räimettä.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 04.05.2016 22:49
kuva PC-komponenttien puolelta paremmin tunnettu Kingston on jatkanut HyperX-brändättyjen kuulokkeiden sarjaansa. Cloud-kuulokesarja saa jatkoa kilpapelaamiseen suunnatulla HyperX Cloud Revolver headsetillä. Cloud Revolver sijoittuu keskiluokan yläpäähän 120 euron hintalapullaan. Selvitimme saako Revolverista rahoilleen vastinetta

Lue arvostelu


Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.04.2016 20:36
kuva Suomesta tuskin löytyy montaa pelien ystävää, jotka eivät fanita pelistudio Remedyä. Remedy yrittää aina tuoda jotain uutta peleihinsä: Max Paynen Bullet Time, Alan Waken kohdalla sääilmiöt ja valolla leikkiminen. Tällä kertaa yritetään harppausta aivan uudenlaiseen suuntaan. Quantum Breakin idea on yhdistää peli ja tv-sarja yhteen saumattomaan pakettiin, johon heitetään vielä kaupan päälle tarina aikamatkustuksesta. Ei ihan helpoin urakka, mutta Remedy onnistuu siinä melko hyvin.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.12.2015 18:53
kuva Ubisoftin uusin tulokas suosittuun Rainbow Six sarjaan on täällä. Julkisten alpha- ja beta-vaiheidensa, sekä julkaisupäivämäärän siirron jälkeen Rainbow Six: Siege avasi porttinsa pelaajille viime viikolla. Saimme pelin kokeiluun ja selvitimme vastaako Siege markkinoinnin hypetystä, vai tuottivatko isot pelitalot jälleen karvaan pettymyksen. Taktisten pelaajien ystäville luvassa on kuitenkin herkkua, joten mikäli koet kuuluvan kyseiseen ryhmään, lue mitä meillä on pelistä kerrotavana.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 08.12.2015 15:26
kuva Battlefield 1942 -modina suosiota kerännyt FinnWars on ilmestynyt Indiegogo-joukkorahoitussivulle tavoitteenaan kerätä vähintään 100 000 euroa erillistä peliä varten. Peliä kehittävän Tamperelaisen Iceflake Studiosin tavoitteena on saada Finnwars kehitettyä uudelle Unreal 4 -pelimoottorille ja alustavan aikataulun mukaan pelistä olisi saatavilla valmis versio joulukuussa 2017.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 05.12.2015 15:24
kuva Suomalainen Joona "Serral" Sotala voitti IeSF:n maailmanmestaruuskisojen StarCraft II: Legacy of the Void -turnauksen Koreassa. Voitto oli Serralin ensimmäinen kansainvälisissä turnauksissa ja hän kaatoi tänään Kiinan finaaleissa tuloksella 3-0.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 07.11.2015 16:00
kuva Blizzard pitää parhaillaan Anaheimissä Kaliforniassa BlizzCon 2015 -suurtapahtumaa, joka jyrähti käyntiin perjantaina. Blizzardin mukaan tapahtuma on suurempi kuin mikään muu edellisistä BlizzCon-tapahtumista. Tapahtuma alkoi peliin liittyvillä julkistuksilla ja myös Blizzard-pelien maailmanmestaruuskilpailut lähtivät käyntiin. Tapahtumaa voi seurata ilmaisesta streamista, johon voi ostaa myös maksullisia virtuaalilippuja lisäetuja varten.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 17.09.2015 08:28
kuva Tamperelaisen peliyhtiö Vasara Entertainmentin esikoispeli Stardust Galaxy Warriors on valittu esiteltäväksi Unite Boston 2015 -konferenssin MadeWithUnity Showcase -näyttelyyn. Konferenssi järjestetään 20.-23.9. Bostonissa, USA:ssa Unity 3D -moottorin sijoittajille ja kehittäjille. Vasaran toimitusjohtaja Petteri Lampikoski lähtee esittelemään peliä konferenssin osallistujille samalla, kun muu tiimi jatkaa pelin kehitystä Tampereen New Factoryn tiloissa. Peli tullaan julkaisemaan tänä syksynä Steamissä, jonka Greenlight-äänestyksestä peli aikaisemmin keväällä pääsi läpi.

Vasara Entertainment on kansainvälinen kahdeksan hengen pelikehittäjätiimi, joka on viimeisen vuoden ajan kehittänyt esikoispeliään Stardust Galaxy Warriors:ia ensin Protomon Start Up-ohjelmassa ja jälkikäteen hankkinut toimistotilansa samaisesta paikasta. Tampereen keskusta tarjoaa hyvät mahdollisuudet työskennellä suuremmallakin tiimillä, ja...

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 04.09.2015 20:43
kuva Mikäli haluaisit koetella olevasi hirviö tai nujertaa ne ja olet PC-pelaaja, tänä viikonloppuna siihen olisi oiva tilaisuus. Selviytymispelit Killing Floor 2 ja Evolve ovat kokeiltavissa ilmaiseksi ja ne on ladattavissa Steamin kautta. Lisäksi ne ovat ostettavissa tarjoushintaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 26.08.2015 18:54
kuva Pienikokoiset pelikoneet kasvattavat jatkuvasti suosiotaan yhä useamman pelaajan olohuoneissa. Viime vuosien kehitys on tuonut komponenttien koot alas ja tehot ylös, eikä laitevalmistajat ole jättäneet tilaisuutta välistä. Asus on jo tovin kehittänyt pienikokoisia pelikoneita niin läppäreinä kuin myös pöytäkoneina. Nyt arvosteluun on saatu Republic of Gamers -brändin yksi pienikokoisimmista pelikoneista, GR8.

Lue arvostelu.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 23.07.2015 15:17
kuva Blizzard julkisti suosittuun virtuaalikorttipeliinsä uuden The Grand Tournament -lisäosan, joka tuo peliin 132 uutta korttia. Se on siis merkittävä lisäys peliin Goblins vs Gnomes -lisäosan tavoin. The Grand Tournamentin korttisettejä tulee myyntiin aikaisempien tavoin ja lisäosa julkaistaan ensi kuussa.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 15.06.2015 18:14
kuva Asus on jo vuosien ajan valmistanut pelikoneita moneen lähtöön - aina pöytäkoneista läppäreihin. Nyt Republic of Gamers -brändi saa lisäystä, kun Asus julkaisi hiljattain uuden G501-peliläppärin. Asus lähettikin ensimmäisten joukossa kyseisen läppärin meidän kokeiluun ja yhteenveto on kasassa. Ensivaikutelmana tämä erittäin pienikokoinen peliläppäri on ansainnut kaiken kiinnostuksen ja nähtäväksi jää mihin tämän kokoluokan kone pärjää. Aika vilkaista minkälaista potentiaalia koneesta löytyy ja onko käsissä mahdollinen päivitys vanhenevalle raudalle.

Lue arvostelu.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.05.2015 21:36
kuva Assassin's Creed Syndicatessa pelaajat pääsevät seikkailemaan viktoriaanisessa Lontoossa lokakuun 23. Peli julkaistaan ensin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. PC-julkaisuajankohta on epämääräisesti määritelty syksyksi. Pelistä tihkuneiden tietojen mukaan tällä kertaa päästään pelaamaan myös naishahmolla ja pelistä on jätetty kokonaan moninpeli pois.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 28.04.2015 17:09
kuva Tänä vuonna oli Treyarchin vuoro tehdä Call of Duty ja tuloksena on seuraava osa Black Opsille. Black Ops 3 sijoittuu tulevaisuuteen ja meno on sen mukaista. Mukana on futuristisia aseita ja cybersotilaita. Julkaisupäivä pelille on 06.11.2015. Kurkkaa trailerista miltä meno näyttää.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 17.04.2015 18:11
kuva Asus on jo lähes kymmenen vuoden ajan valmistanut erityisesti pelaajille suunniteltuja komponentteja, koneita ja muita oheislaitteita Republic of Gamers -brändin alla. Nyt arvosteluun on saatu tuota nimeä kantavana täysi kokoonpano, eli kone, näyttö ja hiiri. Uusin pelikone, G20, on Asuksen yritys saada myös olohuoneisiin sopivan kokoinen laite, joka päihittää nykyiset konsolit tehoissa ilman, että se kärsii tilan tuomista ongelmista. Testiin päätynyt näyttö on puolestaan on G-Syncillä varustettu PG278Q, sekä hiirenä uusi Sica-pelihiiri. Koossa on ainekset unelmien kokoonpanoon.

Arvostelussa Asus ROG G20
Arvostelussa Asus ROG PG278Q
Arvostelussa Asus ROG Sica

Avaa uutinen ja kommentit