Call of Duty: Black Ops / 28.04.2015 17:09
kuva Tänä vuonna oli Treyarchin vuoro tehdä Call of Duty ja tuloksena on seuraava osa Black Opsille. Black Ops 3 sijoittuu tulevaisuuteen ja meno on sen mukaista. Mukana on futuristisia aseita ja cybersotilaita. Julkaisupäivä pelille on 06.11.2015. Kurkkaa trailerista miltä meno näyttää.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 29.06.2012 15:00
kuva Windows on aina ollut pelaajien valinta käyttöjärjestelmäksi. Siitä huolimatta Macille on satunnaisesti tuotu pelejä, lähinnä pienempien ja vähemmän rahanhimoisten yritysten tuottelaisuuden tuloksena. Call of Dutyja alustalla ei ole nähty sitten CoD4:n eli vuoden 2008.

Aspyr-studion avustamana tilanne on muuttumassa. Studio on kääntämässä ensimmäistä Black Opsia Macille ja julkaisun on povattu tapahtuvan syksyllä. Siis samoihin aikoihin, kun Black Ops 2 julkaistaan PC:lle. Ja samoihin aikoihin, kun Black...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 18.02.2012 02:07
kuva Verkossa on käyty paljon keskusteluja joka vuosi julkaistavan Call of Duty -pelisarjan seuraavan pelin lisänimestä. Black Ops 2:ta on arvattu ilmeisesti ylivoimaisesti kaikista eniten, ja tähän huhuun ollaan nyt saatu enemmän varmuutta.

Ranskalainen GameBlog.fr-sivusto raportoi, että Amazonin ranskalainen digitaalinen latauspalvelu on vuotanut näkyviin "Call of Duty: Black Ops 2" -nimisen tuotesivun. Sivu vedettiin pois julkisuudesta ja tämän jälkeen Activision France pyysi Gameblogia vetämään jutun pois verkosta, mutta sivusto kieltäytyi. Tämän seurauksena Gameblog.fr joutui Activisionin mustalle listalle ja vetivät kutsut pois tuleviin mediatilaisuuksiin, kuten Transformers: Fall of Cybertron -ennakkonäytökseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 14.02.2012 19:50
kuva Guinness World Records järjesti pelaajille äänestyksen, jossa oli tarkoituksena valita kaikkien aikojen peli parhaimmalla lopulla. Ääniä kertyi 13 519 ja Guinness julkisti 50 äänestetyintä peliä.

Äänivaltaisimmaksi peliksi selviytyi Treyarchin kehittämä vuoden 2010 rahasampo, joka ei ilmeisesti tullut monelle yllätyksenä. Kärkipaikan vienyt Call Of Duty: Black Opsin yksinpelin päätös muistetaan vaikuttavasta sukellusalustehtävästään.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 10.02.2012 19:17
kuva Vaikka Black Ops ilmestyikin jo yli vuosi sitten, ei Treyarch ole hylännyt uskollisimpia fanejaan. Black Opsin ensimmäisestä tupla XP:stä on kulunut nyt vuosi ja sen kunniaksi tänä viikonloppuna Black Opsissa saakin taas tupla XP:tä ja pelimuotolistalle ilmestyy tuttuun tapaan 24/7 playlist.

Tällä kertaa pelaajat eivät kuitenkaan pääse pelaamaan jatkuvasti Nuketownia, vaan pelaajat ovat itse saaneet äänestää parasta vaihtoehtoa Treyarchin Facebook-sivulla. Voittajaksi selviytyi Firing Range. Tupla XP kestää koko viikonlopun ja Suomessa ne jatkuvat vielä maanantaillekkin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 23.12.2011 14:00
kuva Edellinen Google-uutinen saa jatkoa koskien edellä mainitulla hakukonejätillä käytettyjä hakuja kuluvan vuoden aikana. Mukana on myös Battlefield 3, jota ollaan tänä vuonna haettu runsaasti kuin tyhjästä.

Haetuimpien pelien kärkipäähän sijoittuu kuitenkin viime vuonna julkaistu Call of Duty -peli, Black Ops. Ja yllätys, yllätys, toiseksi on päässyt itse Call of Duty -termi ennen Halo: Reachin kirimistä. Myös online-peleihin liittyvät haut ovat julkistettu, joissa voiton vie World of Warcraftin lyhenne WoW.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 13.09.2011 20:26
kuva Call of Duty Black Opsin neljäs lisäri Rezurrection suuntaa viimein muillekin kuin Xbox 360:lle. Syyskuun 22. päivä pärähtää käyntiin hurja Zombie-jahti, kun neljä tuttua karttaa ja niiden huipennukseksi uusi Moon-kartta tarjoavat lisää lahtausympäristöjä.

Hardened tai Prestige Editionin ostaneita ilahduttanee tieto, että Rezurrection on teille ilmainen. Muille paketin hinta on 13,99 euroa. Hinta sisältää Zombie-soundtrackin digitaalisen latauksen ja PS3:lla vielä Moon-teeman.

Viikon 38 viikonlopun voi viettää muutenkin Black Opsin parissa, sillä kolmen päivän ajan pisteet kilahtavat tilille tuplana kaikilla alustoilla.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 04.09.2011 17:58
kuva Activision on valottanut Black Opsin karttapakettien myyntilukuja. Sijoittajille suunnatun tiedon mukaan Black Opsin neljää lisälevyä on myyty jo 18 miljoonaa kappaletta, eikä tuorein Rezurrection ole vielä saatavilla muulle kuin Xbox 360:lle. Vertailun vuoksi World at Warin lisälevyjä kaupattiin 9 miljoonaa ja Modern Warfare 2:n lisäsisältöä 11 miljoonaa kappaletta.

Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg totesi, että pelaajien sitoutuneisuus pelisarjaan on kaikkien aikojen huipussaan, mitä kuvastaa keskimääräinen 76 dollarin sijoitus Black Opsiin ja sen oheistarjontaan.

Yhteensä Black...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 19.08.2011 14:16
kuva Ensi viikon tiistaina julkaistavan Black Ops Rezurrection -lisäosan saavutukset ovat paljastuneet. Kaikki saavutukset koskevat uutta Moon kenttää ja saavutuksista päätellen pelaaja voi saada nyt jopa 3 asetta samanaikaisesti käyttöönsä. Rezurrection on Black Opsin viimeinen lisäosa, joten luvassa on luultavasti eeppinen lopetus Zombie sarjalle.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 11.08.2011 22:39
kuva Perinteitä kunioittaen Activision on julkaissut esittelyvideon Black Opsin tulevasta Rezurection-karttapaketista. Rezurrection sisältää viisi zombie-karttaa: Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa, Der Riese ja Moon. Videolla keskitytään lähinnä esittelemään Moon karttaa ja sen normaalista poikkeavaa fysiikkamallinnusta. Karttapaketti julkaistaan 23. elokuuta ensin Xbox 360:lle ja muille alustoille karttapaketti saapuu syyskuun lopulla. Videolla nähtävistä kommenteista voidaan päätellä karttapaketin olevan viimeinen joka Black Opsille julkaistaan.

Esittelyvideo:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 04.08.2011 18:59
kuva Call of Duty: Black Ops laajenee vielä ainakin yhdellä karttapaketilla. Rezurrection sisältää viisi zombie-karttaa. Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa, ja Der Riese ovat tuttuja Call of Duty: World at Warista ja kyseiset kartat sisältyivät jo Black Opsin Hardened ja Prestige editioineihin. Tästä johtuen Rezurrection tulee olemaan ilmainen Hardened ja Prestige editionin omistajille. Karttapaketti sisältää myös yhden täysin uuden kartan, joka sijoittuu kuuhun.

Karttojen lisäksi Rezurrection sisältää 20 musiikkikappaletta sisältävän zombie-soundtrackin ja ainakin Xbox 360:lle kuu-teeman. Hintaa karttapaketilla on perinteiset noin 15 euroa ja se julkaistaan elokuun lopulla ensin Xbox 360:lle ja kuukauden tämän jälkeen myös muille alustoille.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 30.07.2011 08:39
kuva Kuukausi sitten yksinoikeudella Xbox360:lle julkaistu Black Ops: Annihilation -karttapaketti on nyt myös saatavilla Steamista PC:lle ja Storesta Playstation 3:lle. Hintaa Annihilationilla on noin 15e ja se sisältää neljä uutta moninpelikarttaa ja yhden uuden zombie-kartan. Perinteiseen tapaan karttapaketin julkaisemisen kunniaksi Black Opsissa jaetaan viikonlopun ajan kaksinkertaisia kokemuspisteitä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 29.06.2011 17:52
kuva Black Opsin Annihilation karttapakettin voi nyt ladata Livestä Xbox360:lle noin 15e hintaan. Muille alustoille se julkaistaan noin kuukauden kuluttua. Karttapaketti ei näytä jäävän Black Opsin viimeiseksi, sillä kysyttäessä David Vonderhaarilta uusista lisäsisällöistä hän vastasi "I can't talk to anything beyond 'Annihilation', but keep your eyes peeled...". Kommentista voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä. Black Opsia on myyty nyt yli 3,7 miljoonaa kopiota ja se ohitti listalla Modern Warfare 2:n Britannian kaikkien aikojen myydyimpänä pelinä, joten karttapakettien julkaisematta jättäminen olisi järjetöntä.

Annihilation traileri:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 19.06.2011 14:35
kuva Black Ops laajenee reilun viikon päästä. Jälleen yksinoikeudella Xbox 360:lle julkaistava lisäri tunnetaan Annihilation-nimellä ja se tuo neljä uutta moninpeli- sekä yhden uuden Zombie-kartan.

Hangar 18-, Drive-In-, Silo- ja Hazard-kartat tuovat uutta tekemistä moninpeliin. Kotimaisesta musiikkiskenestäkin tuttu nimi Shangri-La puolestaan tarjoaa viihdettä Zombieiden kanssa. Katso ohesta karttapaketin julkistustraileri ja ensimmäiset kuvat kartoista. 1200 MS-pisteen arvoinen karttapaketti on ensimmäisen kuukauden saatavilla vain Xbox 360:lla. Muille alustoille se on siten odotettavissa heinä-elokuussa.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 02.06.2011 22:18
kuva Call of Duty: Black Opsin toinen lisäosa on julkaistu PC:lläkin. Viiden kartan Escalation-lisäri laajentaa moninpeliä Hotel-, Convoy-, Zoo- ja Stockpile-kartoilla sekä Zombie-pelimuotoa Call of the Dead -kentällä. Escalation maksaa Steamissa 13,99 euroa.

Julkaisua juhlistetaan tuplapisteviikonlopulla, joka alkaa huomenna iltapäivällä ja jatkuu maanantaiaamuun. Steamissa on myöskin menossa ilmaisviikonloppu Black Opsille, ennakkolataus on alkanut jo.



Avaa uutinen ja kommentit