Tuorein sisältö

Escape From Tarkov joutui kohun keskelle - uusi 250 euroa maksava versio lensi kuin märkä rätti vanhojen pelaajien kasvoille

27.04.2024 klo 11.00 | Luettu: 1827 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suosittu Escape From Tarkov on joutunut kohun keskelle ja ainakin pelaajien mielestä ihan aiheesta. Kohun aiheuttajana on uusi PvE-pelitila ja yli 250 euroa maksava Unheard Edition -paketti, joka sisältää kaikki Escape From Tarkov -roippeet.

Ongelmana kuitenkin on, että Battle State Games myi vuosien ajan Edge of Darkness -pakettia n. 150 euron hintaan, jonka luvattiin sisältävän kaikki maksulliset laajennukset, jotka saapuvat myöhemmin. Escape From Tarkov on ollut pitkään kehitystilassa. BSG kuitenkin lopetti paketin myynnin ja ilmoitti, että uusi yhteistyötila on pelattavissa ainoastaan uuden Unheard Edition -paketin kautta. Mikäli vanhat Edge of Darkness -paketin omistajat haluavat päästä käsiksi uuteen sisältöön, joutuu kukkaroaan raottamaan noin sadan euron verran. Tällä hinnalla aiemmin ostettu versio päivittyy paremmaksi.

Kehittäjien mukaan kyseessä on täysin uusi pelitila eikä DLC tai laajennus. Heidän mukaansa kukaan ei ole luvannut, että näin isot muutokset olisivat maksuttomia pelaajille. Pelaajat taas puolestaan kertovat, että heidän mielestään BSG kertoi nimenomaan varhaisten tukijoiden saavan enemmän etuja. Redditin mukaan osa tyytymättömistä on ryhtymässä valitusprosessiin.

Pelaajien mukaan toinen ongelma on myös uuden version tarjoamat erilaiset bonukset. Nämä erilaiset bonukset antavat etulyöntiaseman uusille pelaajille, jotka ovat hankkineet kalliimman paketin.

V2.fi | Miia Lyyra
< BlizzCon on peruttu ... Counter-Strike 2 ott... >

Keskustelut (1 viestiä)

Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

27.04.2024 klo 13.08 1 tykkää tästä

Kukaan ei varmaan luule, että "ennakkotilaajat" oikeasti saisivat jotain hyötyä tuestaan?
Tyyliin ainoastaan minecraft ja ehkä terraria on olleet pelejä, joiden ostaminen kehitysvaiheessa on ollut "kannattavaa".
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova